2021-04-16 09:25:05
Φωτογραφία για MY POOF - Αφρολέξ και Μαξιλάρια για έπιπλα από παλέτες
Τα μαξιλάρια ακόμη και στα απλά καθίσματα - καναπέδες από παλέτες είναι αυτά που τελικώς όχι μόνο διαφοροποιούν την εμφάνισή τους, αλλά και κάνουν τα DIY οικονομικά έπιπλα αυτής της μορφής απόλυτα λειτουργικά. 

Πέρα από μόδα ή ...άποψη :) οι παλετοκατασκευές αποτελούν τον πιο οικονομικό τύπο καθίσματος - καναπέ, τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους.

Το κόστος μια κατασκευής αυτής της μορφής, αν μπορέσετε να εξασφαλίσετε δωρεάν παλέτες είναι σχεδόν μηδενικό, οπότε και αξίζει να την πλαισιώσετε με τα κατάλλημα ανάλογα με τον χώρο μαξιλάρια και να δημιουργήσετε ένα πραγματικά λειτουργικό και όμορφο DIY έπιπλο.

Στο ΜyPouf θα βρείτε κάθε τύπο μαξιλαριού για παλετοκατασκευές, κατά παραγγελία σε όποια διάσταση σας χρειάζεται και ποικιλία σε μονόχρωμα ή εμπριμέ υφάσματα.  



Απλού σχεδιασμού ή καπιτονέ μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης, σε τρες διαφορετικές ποιότητες υφάσματος ή και δερματίνη, κατάλληλα και για επαγγελματικούς χώρους. 




Στο MyPouf μπορείτε βεβαίως να προμηθευτείτε και μόνο αφρολέξ, σε όποιο σχήμα και διάσταση επιθυμείτε, για να κατασκευάσετε μόνοι σας την εξωτερική επένδυση - κάλυμμα σε κάθε είδους μαξιλάρι, επιλέγοντας από την μεγαλη συλλογή αφρολέξ διαφορετικής σκληρότητας και πάχους ανάλογα με το είδος και την χρήση του επίπλου για τα οποία προορίζονται. 

Θα παραγγείλετε online ή και τηλεφωνικά, ενώ το πολύ εύχρηστο περιβάλλον του e-shop παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε προϊόν και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να καταχωρήσετε τις ακριβείς διαστάσεις αφρολέξ ή έτοιμου μαξιλαριού που επιθυμείτε. 

Δείτε και


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ