2012-06-26 17:05:09
Φωτογραφία για Εμπιστοσύνη στους Αγγελόπουλους
του Μηνά Τσαμόπουλου

Και το όνομα αυτού Γιώργος Μπαρτζώκας. Είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει τη θέση του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό και να προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του Σέρβου. 

Το όνομά του,  μέχρι το πρωϊ της Τρίτης που γράφω το κείμενο αυτό, δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ. Προφανώς  ζυγίζουν αντιδράσεις.

Γιατί κακά τα ψέματα το όνομα του συγκεκριμένου Έλληνα προπονητή  δεν ξεσήκωσε και θύελλα πανηγυρισμών. Μάλλον με επιφύλαξη αντιμετωπίστηκε κυρίως από μερίδα του Τύπου.

Το όνομα του 47χρονου κόουτς του Πανιωνίου δεν είχε ακουστεί αρχικά. Προέκυψε στην πορεία.  Τα δύο αδέλφια τον γνωρίζουν ενώ είναι εμφανές ότι πήραν και τη γνώμη ανθρώπων που σέβονται  απεριόριστα στον χώρο του μπάσκετ. 

Όσοι τον ξέρουν  μιλάνε για έναν προπονητή  δουλευταρά που  θεωρεί ότι μόνο με σκληρή δουλειά πάς μπροστά. Βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι δίνει βάση στους πιτσιρικάδες και προφανώς για αυτόν τον λόγο οι Αγγελόπουλοι έστρεψαν το βλέμμα σε αυτόν αφού   που τον θεωρούν κατάλληλο συνεχιστή του έργου  του Ντούντα. Ο κόουτς έβγαλε από τον Πανιώνιο τον  Βασίλη Καββαδά τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός.


Έχει περάσει από  Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι και Πανιώνιο όπου δεν είχε  μεγάλη πίεση  αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πέτυχε.  

Όσοι έχουν επιφυλάξεις επισημαίνουν ότι  όπου και αν έχει δουλέψει δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό  και θα είναι η πρώτη του φορά αν αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού. Και εκεί θα μιλάμε για πρωταθλητισμό σε επίπεδο Ευρώπης και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Κάποια δημοσιεύματα αφήνουν,  αριστοτεχνικά,  ερωτηματικά για το εάν θα αντέξει την πίεση. Μάλιστα επισημαίνουν ότι στον Πανιώνιο  έλεγε ότι  υπάρχει πίεση  και αναρωτιούνται: «Αν υπήρχε πίεση στον Πανιώνιο φανταστείτε  τι θα γίνει στον Ολυμπιακό.»   

Οι Αγγελόπουλοι εφόσον  κλείσει ο 47χρονος κόουτς στον Ολυμπιακό θα δώσουν την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο, φιλόδοξο και εργατικό να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Το ρόστερ υπάρχει και ο βασικός κορμός από την περσινή ομάδα των θριάμβων. Αν υπογράψει και ο Γιώργος Πρίντεζης τότε το έργο του κόουτς Μπαρτζώκα θα είναι πιο εύκολο, συγκριτικά πάντοτε με το σενάριο να έφτιαχνε μία ομάδα από την αρχή όπως έκανε ο Ίβκοβιτς. 

Υπάρχουν κάποιοι που έβαλαν στη ζυγαριά τον Μπαρτζώκα με τον Ζούρο υπογραμμίζοντας ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει μεγαλύτερες ικανότητες και παραστάσεις. Όλα όμως είναι σχετικά αφού μεγάλη σημασία παίζει και το θέμα χημείας.   

Αν  βγει στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας τότε θα μιλάμε για ομάδα που θα συνεχίσει να πηγαίνει «τρένο» και σε βάθος χρόνου. 

Στο Μεγάλο Λιμάνι προχωρούν βάσει σχεδίου. Για αυτό και πρώτα θα κλείσουν προπονητή και μετά θα προχωρήσουν σε μεταγραφές. Στο ενδιάμεσο ανανέωσαν το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα και  συζητάνε με τον Πρίντεζη.

Σίγουρα το να μείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο από το να την κατακτήσεις. Όμως επιτέλους πρέπει να δείξουν όλοι εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των Αγγελόπουλων στους οποίους με κάθε αφορμή τους κάνουν σκληρή κριτική παρά τα όσα έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό και μάλιστα επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο της Αρετής και ουχί της Κακίας.  

Όποιος και αν είναι τελικά ο προπονητής στο Μεγάλο Λιμάνι τα δύο αδέλφια  έχουν  την εμπειρία και τις παραστάσεις να προχωρήσουν  στους δρόμους της δόξας και των τίτλων.  

πηγή: olympiacos24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εορτή του Οσίου Δαβίδ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εορτή του Οσίου Δαβίδ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ