2021-09-04 09:40:07
Φωτογραφία για Ο Γρηγόρης Μελάς «κατακεραυνώνει» τη νέα εκπομπή της Τζωρτζέλας...



 Εκρηκτικό το κλίμα στο ΟΡΕΝ. Μετά την αποχώρηση της διευθύντριας προγράμματος, Μαρίας Σαγανά, χθες επισημοποιήθηκε και η αποχώρηση της Γενικής Διευθύντριάς του, Κικής Σιλβεστριάδου. 

Αυτό θα πει «ανοικτό κανάλι»: φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Όπως μάλιστα μαθαίνω, όσες προτάσεις έχουν κάνει στην «αγορά» για να στελεχώσουν το σταθμό της Παιανίας έχουν πέσει στο κενό. 

Και οσονούπω δε, ξεκινά το καινούργιο πρόγραμμα με αρκετό όμως… αέρα από τα παλιά. Φαίνεται ότι μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου βρήκαν σκονισμένα τα «Διλήμματα» που είχε αφήσει… και τα στήνουν σε εκπομπή. «Μίλησέ μου» θα λέει από Δευτέρα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και η εκπομπή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση «θα ασχολείται με όλα τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, σχέσεις, οικογενειακά, εργασιακά προβλήματα», τονίζοντας πως «Το θέμα με το οποίο ασχολείται η εκπομπή θα είναι δραματοποιημένο και αξιόλογοι ηθοποιοί θα δίνουν την δική τους ματιά στο ζήτημα.»! Κάτι μου λέει πως δεν θα έχω… δίλημμα… για να κάνω ζάπινγκ!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ