2012-06-27 15:14:34
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ... ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΝΤΙΑΜΑΝΤΙ!
Ο Άγγλος οπαδός που προκάλεσε απορίες κατεβάζοντας το... παντελόνι του, την στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι του Ντιαμάντι εξήγησε γιατί προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Ο οπαδός καθόταν στην πρώτη σειρά πίσω ακριβώς από την εστία του Χαρτ την στιγμή που ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι εκτελούσε το κρίσιμο πέναλτι με το οποίο η Ιταλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro έναντι της Αγγλίας και σε μία προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή του παίκτη της Μπολόνια κατέβασε το παντελόνι του μένοντας εντελώς γυμνός!

"Προσπάθησα να κάνω το κομμάτι μου. Θα έκανα τα πάντα για να κερδίσει η Αγγλία, όμως όπως αποδείχθηκε το κόλπο δε έπιασε" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Άγγλος μαζί με έναν φίλο του επιδόθηκαν σε σπριντ προκειμένου να καταλήξουν από την μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη για να παρακολουθήσουν από την κατάλληλη θέση την διαδικασία των πέναλτι.

"Έτρεξα, γιατί ξέραμε πως μπορεί να χάναμε και ήθελα να προλάβω μήπως αποπροσανατολίσω τον Ιταλό ποδοσφαιριστή"

Ο Βρετανός οπαδός διατηρεί μία έπαυλη αξίας 6 εκατ. ευρώ στην περιοχή Σάρεϊ, κοντά στο σπίτι του Τζον Τέρι ενώ είναι ιδιοκτήτης εταιρίας εμπορικών συναλλαγών στο Λονδίνο.

Η σύζυγος του Κλάρα, η οποία είναι έγκυος στον όγδοο μήνα βρήκε αστεία την συμπεριφορά του άντρα της παρακολουθώντας τον από την τηλεόραση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ