2024-02-23 08:09:07
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με αυτό το κανάλι έδωσε τα χέρια



Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει γίνει θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα και αν αυτό θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1, στη ίδια ζώνη, ή θα μετακινηθεί σε άλλο κανάλι.



Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού, ο παρουσιαστής συμφώνησε σε όλα με το κανάλι του Αμαρουσίου και αναμένεται να συνεχίσε σε αυτό και τη νέα σεζόν.



«Υπήρχε η πρόταση από το Mega, από την προηγούμενη σεζόν, μία άκρως δελεαστική πρόταση η οποία μπορώ να πω ότι συνοδευόταν από μια “λευκή επιταγή”. Γιατί όταν έχεις να κάνεις και με ένα πρόσωπο σαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον ρωτάς κιόλας τι θέλει να κάνει, δεν του λες απλά θέλω να κάνει αυτό. Ο Γρηγόρης είναι ένα πολυεργαλείο, που έχει δοκιμαστεί σε πάρα πολλές ζώνες και σε όλες με τεράστια επιτυχία», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Λέγαμε όλοι ότι τον έχει αδικήσει ο ΑΝΤ1 με το τηλεπαιχνίδι που έσκιζε, καθώς μία το έβαζε, μία το έβγαζε για να τακτοποιηθούν οι Ράδιο Αρβύλα και ότι είχε λίγο παράπονο. Αυτό όμως που εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και κατάλαβα ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά με τον ΑΝΤ1, είναι ότι όταν στο πάρτι των γενεθλίων του έδωσε το “παρών” ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1, ο κ. Θοδωρής Κυριακού», τόνισε για να αποκαλύψει:

«Μαθαίνουμε σήμερα ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1, θεωρείται τελειωτικό, τα συμβόλαια γράφονται αυτή τη στιγμή και μπορεί και αυτή τη στιγμή που μιλάμε να έχουν πέσει οι υπογραφές. Δεν θα αργήσει να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Γρηγόρης θέλει και τον Εκατομμυριούχο και το 2night Show και τα θέλει και το κανάλι».



«Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο κανάλι του ΑΝΤ1, είναι ότι τρία βασικά στελέχη του, τρεις παρουσιαστές, δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Κανάκης», κατέληξε.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ