2022-03-27 23:37:57
Φωτογραφία για Βάψιμο αλλαγή μαξιλαριού σε παλιές ξύλινες καρέκλες

 



Η συντήρηση παλιών ξύλινων επίπλων ανήκει στις πιο δημιουργικές ενασχολήσεις και το αποτέλεσμα, εκτός από αισθητική αναβάθμιση των χώρων που θα τοποθετηθούν, προσφέρει κυρίως την ικανοποίηση ότι κάθε παλιό έπιπλο αποκτά νέα ζωή και συνεχίζει την ...ιστορία του. 

Ειδικά με τις καρέκλες η διαδικασία αυτή είναι ευκολότερη, σε σχέση με άλλου τύπου ογκώδη έπιπλα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παλιές ξύλινες καρέκλες μπορεί κανείς να βρει ακόμη και πεταμένες δίπλα στους κάδους σκουπιδιών να περιμένουν κάποιος να τις ...σώσει :)Εκτός από το βάψιμο με χρώμα ή και μόνο με βερνίκι ξύλου και η αλλαγή ή η προσθήκη μαξιλαριύ είναι μια επίσης εύκολη διαδικασία, που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και από εντελώς ερασιτέχνες σε κατασκευές και παλαιώσεις επίπλων. Εδώ θα βρείτε βήμα - βήμα σχετικές οδηγίες και εδώ πολλές ακόμη ιδέες για να ...μεταμορφώσετε παλιές και φθαρμένες ξύλινες καρέκλες. 


Δείτε στο video, έστω και ...συνοπτικά, πως με βερνίκι ξύλου και την αλλαγή του παλιού και φθαρμένου δερμάτινου μαξιλαριού, παλιές καρέκλες καφενείου μεταμορφώνονται σε ένα πραγματικά εξαιρετικής αισθητικής  σετ κήπου μαζί με ένα εξίσου απλό ξύλινο τραπέζι. 

View this post on Instagram

A post shared by Upcycler and Salvage Hunter (@sixat21)


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ