2022-04-11 21:56:40
Φωτογραφία για La Mitte: Ένα από τα πιο δημοφιλή airbnb της Ν.Γαλλίας



Τα χωριά της Προβηγκίας ανήκουν στους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς και το μεσαιωνικό Vence είναι από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Ν.Γαλλίας. Το κατάλυμμα "La Mitte" στο Vence συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή airbnb της περιοχής και όχι αδικαιολόγητα, αφού πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο πετρόκτιστο σπίτι του 12ου αιώνα. 

Την δεκαετία του 1940 το σπίτι υπήρξε κατοικία του Γάλλου ποιητή Ζακ Πρεβέρ. 

Παρά τις απαραίτητες κατά καιρούς συντηρήσεις - ανακαινίσεις οι χώροι στο σύνολό τους διατηρούν τα αρχικά αρχιτεκτονικά τους χαρακτηριστικά με τις υπέροχες παλιές ξύλινες πόρτες, τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή και τα κεραμικά δάπεδα, ενώ οι παρεμβάσεις ειδικά στον χώρο της κουζίνας και των μπάνιων έχουν πραγματοποιηθεί με τρόπο που και αυτοί οι χώροι αποπνέουν έντονα την ατμόσφαιρα άλλων εποχών. 

Η πολύ λιτή ρουστίκ διακόσμηση, με πολλά αυθεντικά παλιά έπιπλα και vintage αντικείμενα συμπληρώνουν την γενική αισθητική του χώρου, στην εσωτερική διαμόρφωση του οποίου δεσπόζουν το παλιό τζάκι και τα βιτρώ της εσωτερικής πόρτας που διαχωρίζει το επίπεδο του καθιστικού από εκείνο της κουζίνας  - τραπεζαρίας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
airbnb.fr

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ