2012-06-28 20:23:04
Φωτογραφία για Λάμψη, δημοσιογραφικά πηγαδάκια και επώνυμες παρουσίες στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη-Δείτε photo
Στο «Πολιτεία Tennis Club» έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου». Μία λαμπερή παρουσίαση στην οποία παραβρέθηκαν... πολλοί άνθρωποι από τον χώρο των media και όχι μόνο. Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ιδιαιτέρως ευδιάθετος, συντόνισε την κουβέντα με πολλές δόσεις χιούμορ.

Ο δάσκαλος της δημοσιογραφίας Χρήστος Πασαλάρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «συγγραφέα» Αγγελική Νικολούλη, προσφωνώντας την ως την μοναδική Ελληνίδα αστυνομική συντάκτη. Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Γιάννης Κακουλίδης και ο Γιάννης Πανούσης, οι οποίοι εξήραν το έργο της γνωστής δημοσιογράφου.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Αγγελική Νικολούλη είπε:

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου συγγραφέα, τον θεωρώ πάντα δημοσιογράφο. Αυτό το βιβλίο είναι η αρχή μιας σειράς αστυνομικών βιβλίων». Η γνωστή δημοσιογράφος αναφερόμενη στην υπόθεση με την οποία ασχολείται στο βιβλίο της, είπε:


«Κουβαλάω αυτή την υπόθεση. Τα γεγονότα έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράφω, δεν υπάρχουν στοιχεία μυθιστορήματος».

Κάποια στιγμή, το λόγο πήρε η Σοφία Βούλτεψη, κόρη του αειμνήστου, δασκάλου της Αγγελικής Νικολούλη, Γιάννη Βούλτεψη. Η Σοφία Βούλτεψη αναφέρθηκε στον τσαμπουκά της δημοσιογράφου, ενώ αποκάλυψε ότι ο πατέρας της τη θεωρούσε πνευματικό του παιδί.

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε ότι δεν θα αργήσει η επιστροφή της στην τηλεόραση, ενώ άφησε και υπονοούμενα ότι δεν θα ήταν απίθανη μία συνεργασία με τον συντονιστή της παρουσίασης, Νίκο Χατζηνικολάου.

Πλούσιο τηλεοπτικό κουτσομπολιό στο παρασκήνιο της βραδιάς, καθώς παλιοί συνάδελφοι της Αγγελικής Νικολούλη από το Alter, αλλά και άλλα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης έκαναν διάφορα πηγαδάκια, συζητώντας και πίνοντας κρασί του κτήματος Μερκούρη.

Η Αγγελική Νικολούλη έλαμπε από χαρά υπογράφοντας τα βιβλία της, τα οποία θα είναι στα βιβλιοπωλεία από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Το entertv.gr βρέθηκε στην παρουσίαση και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά.
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ