2023-02-27 00:55:05
Φωτογραφία για Η διαχρονική γοητεία του ασπρόμαυρου σε 62τμ
H μονοθεματική διχρωμία του άσπρου - μαύρου, που στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων έχει ή ορκισμένους εχθρούς ή φανατικούς οπαδούς, είναι μια επιλογή το ίδιο κατάλληλη για κλασικούς όσο και ιδιαίτερα μοντέρνους χώρους.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα συνυπάρχουν ισόποσα και οι δύο αισθητικές, λόγω των έντονων στοιχείων κλασικής αρχιτεκτονικής σε  συνδυασμό με εξίσου διαχρονικές αλλά σε σύχρονο ύφος διακοσμητικές επιλογές. 

Ένας σχεδόν εμβληματικός χώρος,  παρά  τις μικρές του συνολικά διαστάσεις, που χαρακτηρίζεται από αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως τα  έντονα γύψινα πάνελς στις οροφές, και το μεγάλο ύψος αλλά και την χτιστή βιβλιοθήκη, τα  ψηλά παράθυρα και το σκούρο ξύλινο δάπεδο.

Η κυριαρχία του λευκού συνδυασμένο με μαύρες και καφέ λεπτομέρειες κάνουν τόσο τον ενιαίο χώρο  καθιστικό - κουζίνα- τραπεζαρία όσο και την κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο να μοιάζουν ακόμη ευρύχωρα.

Τα λίγα σε αριθμό αλλά πολύ ιδιαίτερα έπιπλα, οι μοντέρνες λεπτομέρειες σε φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, ο minimal σχεδιασμός της κουζίνας αλλά και το φυσικό φως επίσης καθορίζουν την γενική αισθητική και αμτόσφαιρα του σπιτιού.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

entrancemakleri.se
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ