2012-06-30 00:08:12
Φωτογραφία για ΔΕ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ...
Η μεταγραφολογία συνεχίζεται στο Λιμάνι και τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται ως μεταγραφικοί «στόχοι» του Ολυμπιακού είναι πολλά Το στοιχείο πάντως που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι η άποψη που έχει εκφράσει ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ στους ανθρώπους της ομάδας.

«Θα επιλέξουμε με προσοχή, χωρίς να βιαστούμε» έχει πει χαρακτηριστικά ο 38χρονος τεχνικός και αυτό σημαίνει πολλά. Κατ΄αρχήν δείχνει ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την αξία ενός παίκτη, πριν δώσει το «ΟΚ» για την απόκτηση του.

Γι' αυτό άλλωστε και δείχνει να έχει προτίμηση σε παίκτες από την πατρίδα του που τους γνωρίζει καλά ή για παράδειγμα στον Φάρνερουντ για τον οποίο είχε σχηματίσει εικόνα αφού τον είχε δει στα παιχνίδια της Μπράγκα με τη Γιουνγκ Μπόις.

Επιπλέον ο Ζαρντίμ θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο σύλλογος, πριν πάρει απόφαση να προτείνει την απόκτηση ενός παίκτη, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία και στη συνέχεια θα γίνουν οι βασικές μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Ζαρντίμ μάλιστα θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να βιαστεί και ότι θα προκύψουν ευκαιρίες αργότερα, καθώς υπάρχουν δύο μήνες μεταγραφικής δραστηριότητας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ