2023-04-11 16:36:27
Φωτογραφία για Συμπόρευση Αριστέας Πλακίδα  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο
Ευχαριστώ την Αριστέα Πλακίδα και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Γνωρίζοντας τον άνθρωπο και τον επιστήμονα, Θανάση Λύρο, τις ικανότητες και την προσφορά του στον τόπο μας, ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του.

Με την μεγάλη εμπειρία που έχω αποκτήσει, εργαζόμενη σε σημαντικές Δομές Υγείας, θέλω τώρα να προσφέρω τα καλύτερα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και στους αγαπημένους μου συμπολίτες, με όλη μου την ψυχή.

Είμαι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – νοσηλεύτρια και επισκέπτρια υγείας (ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ). Επίσης, είμαι τακτικό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλίας, στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ, στον τομέα τής ψυχικής υγείας. Είμαι πιστοποιημένη εθελόντρια στον τομέα τής ανακουφιστικής φροντίδας τού ατόμου, υπό την αιγίδα τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικολάου.


Εργάστηκα στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ανοικτό κέντρο περίθαλψης ηλικιωμένων και εκπαιδευτικό υγειονομικό σταθμό) στο δήμο Φυλής. Εργάστηκα επίσης ως εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο τμήμα Νοσηλευτικής και στο τμήμα Δημόσιας Υγείας.

Τώρα με πολύ όρεξη και δύναμη, συντάσσομαι με τον αξιόλογο υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Αριστέα Πλακίδα
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ