2023-04-11 16:59:53
Φωτογραφία για Προτάσεις για ξεχωριστά πασχαλινά καλάθια δώρων
Τα πασχαλινά καλάθια δώρων μπορούν να διαφέρουν σε σχέση με ένα καλάθι για κάθε περίσταση ακόμη και μόνο σε λιγοστά καθαρά πασχαλινά στοιχεία π.χ  αυγά, κουλούρια, σοκολατοειδή, ένα μικρό διακοσμητικό κλπ. Κατά τα άλλα θα τα δημιουργήσετε, ανάλογα με το συνολικό μέγεθος και κόστος που θέλετε να έχουν με ομοειδή ή και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους είδη δώρων πχ είδη κουζίνας, καλλυντικά, είδη κήπου, ποτά-τρόφιμα, υλικά για κατασκευές, παιχνίδια κλπ



Αυτό που δημιουργεί την διαφορά σε τέτοιου είδους συνθέσεις για δώρο είναι το είδος "καλαθιού" που θα χρησιμοποιηθεί και που εκτός από ένα κλασσικό καλάθι μπορεί να είναι κάθε είδους αντικείμενο που απλώς θα ...χωράει όσα θέλετε να περιέχει.  





Για παράδειγμα ένα σουρωτήρι, ένα πυρίμαχο σκεύος ή μια φόρμα κέικ μπορούν θαυμάσια να γίνουν το "καλάθι" για δώρα σχετικά με κουζίνα-τρόφιμα-ποτά, σε ένα κασπώ, μια γλάστρα ή μια θήκη κηπουρικής μπορείτε να προσφέρετε αντίστοιχα είδη για κήπο, μια απλή πλαστική εργαλειοθήκη μπορεί να γεμίσει με είδη-εργαλεία για χόμπυ-κατασκευές, ένα ζευγάρι παντόφλες μπορούν να μετατραπούν σε ...καλάθι για μια σειρά ειδών προσωπικής φροντίδας  κλπ. 


Χρησιμοποιώντας  ένα ιδιαίτερο τέτοιο "καλάθι" πχ ένα σκεύος κουζίνας, μια όμορφη γλάστρα, μια πιατέλα κλπ αυτό μπορεί να αποτελεί το βασικό δώρο πλαισιωμένο με μικροαντικείμενα, πασχαλινά γλυκίσματα κλπ χαμηλού κόστους.

Τέτοιας μορφής συνθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν και με παιδικά δώρα. Τοποθετώντας λαμπάδα, σοκολατένια, αυγά, μικρά παιχνίδια κλπ. μέσα σε κουβαδάκια, αυτοκινητάκια, καροτσάκια για κούκλες κλπ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ