2023-06-12 12:23:39
Φωτογραφία για Την Τετάρτη η συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας  «Μίκης Θεοδωράκης» στην πλατεία Δημοκρατίας.
Αναβάλλεται για την Τετάρτη 14 Ιουνίου η συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» στην πλατεία Δημοκρατίας. Εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων και προκειμένου οι θεατές να απολαύσουν τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 8.30 μ.μ.

Αγαπημένοι ερμηνευτές όπως ο Κώστας Μακεδόνας, η Αργυρώ Καπαρού και ο Άγγελος Θεοδωράκης, εγγονός του Μίκη, αλλά και ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός δίνουν ραντεβού με το κοινό του Αγρινίου στην πλατεία Δημοκρατίας.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη, με αποκορύφωμα τη μελωδία του Ζορμπά, τόσο αγαπητή σε όλα τα πέρατα της Οικουμένης.

Στη συναυλία θα ακουσθούν τα ωραιότερα και γνωστότερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, λαϊκά, ζεϊμπέκικα, αλλά και λυρικές, μελαγχολικές εξαίσιες μελωδίες του συνθέτη.

Μουσικοί

Μανώλης Καραντίνης, μπουζούκι,

Ευαγγελία Μαυρίδου, πιάνο Ξενοφών Συμβουλίδης, όμποε, φλογέρες, μπαγλαμάς Νίκος Γκιόλιας, κιθάρα Αρτέμης Σαμαράς, βιολί, βιόλα Λευτέρης Γρίβας, ακορντεόν Θεόδωρος Κουέλης, μπάσο Νίκος Σκομόπουλος, ντραμς Στέφανος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης, κρουστά

Άγγελος Θεοδωράκης, τραγούδι
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ