2023-06-14 09:20:02
Φωτογραφία για Νίκος Γεωργιάδης για Φαίη Σκορδά: «Πλέον όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι μας θα χωρίσουν»



Μέσα από τη στήλη του στο okmag.gr, o δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό Μας» και τη Φαίη Σκορδά. 

Συγκεκριμένα έγραψε: 

«Μετά από 24 χρόνια στον χώρο (το γράφω για να το πιστέψω κι εγώ) λίγο πολύ τους έχω γνωρίσει όλους σχεδόν σε αυτή τη δουλειά. Σε όλες τις φάσεις τους. Και στα πάνω και στα κάτω τους. Λογικό είναι με κάποιους να ταιριάζεις περισσότερο, με άλλους λιγότερο, να περνάς φάσεις που έχεις παρεξηγηθεί και δεν μιλάς, να έχεις προστατέψει μυστικά τους, να έχεις κάνει κι εσύ τα λάθη σου (αλίμονο), να σε έχουν αδικήσει ή να σε έχουν στηρίξει άνθρωποι που δεν περίμενες.

Για παράδειγμα φέτος εκτίμησα πολύ τη Φαίη Σκορδά και τώρα που τελειώνουμε θέλω να το πω και από εδώ, αφού πλέον όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι μας θα χωρίσουν του χρόνου αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ακράδαντα ότι θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον τηλεοπτικά

. Κακή κουβέντα για εκείνη δεν θα πάρεις ποτέ από μένα. Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, στο παρελθόν μάλιστα είχαμε περάσει και ψυχροπολεμικές περιόδους όταν είχαμε αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μόλις είχε πάει στον ΑΝΤ1 και το ΟΚ! ανήκε στον ίδιο όμιλο. Ήταν η εποχή που τα περιοδικά πουλούσαν τα τετραπλάσια φύλλα σε σχέση με σήμερα, εκείνη είχε στην εκπομπή της τον τότε διευθυντή του ανταγωνιστικού μας Hello, τον Άρη Καβατζίκη. Μετά πάντως με κάλεσε και στη βάφτιση του Δημητράκη, εξώφυλλο δεν μου έκανε ποτέ πάντως!»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ