2023-06-14 16:40:03
Φωτογραφία για «Ο Alpha θα είναι το καινούριο μου σπίτι» - Ποια το δήλωσε;



Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για την πρόταση που είχε δεχτεί στο παρελθόν πριν από αρκετά χρόνια να κάνουν εκπομπή μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου. Ήταν η περίοδος μετά τη «Βέρα στο δεξί». «Τώρα μπορεί να το κάναμε. Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα. Και με τον Μάνο θα μπορούσαμε. Για κάποιο concept με σπουδαίες προσωπικοτητες», δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» είπε χαρακτηριστικά: «προς το παρόν μπορώ να μιλήσω για μένα, γιατί έρχεται η ώρα για την έκπληξη. Θα είμαι εδώ, θα είναι το καινούργιο μου σπίτι ο Alpha. Είναι συγκλονιστική δουλειά. Θα έρθει η ώρα που θα σας κάνουμε μεγάλη έκπληξη γιατί γίνεται εξαιρετική δουλειά», ανέφερε αφήνοντας τις υπόλοιπες ανακοινώσεις στο κανάλι.

Ανάμεσα σε άλλα, η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στην αγάπη που δίνει σε όλες τις της δουλειές. Επιπλέον ανέφερε ότι φέτος τα κανάλια είχαν εξαιρετικές σειρές όπως «Ο Παράδεισος των κυριών», «Αυτή η νύχτα μένει», «Το βραχιόλι της φωτιάς», τη σειρά που συμμετείχε και αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ