2023-06-17 08:20:05
Φωτογραφία για Σύλβια Δεληκούρα για το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Στα γυρίσματα έκοβαν τα πλάνα, γιατί έβγαιναν κουνημένα από τα γέλια»

 



Η Σύλβια Δεληκούρα  έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του MEGA στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», μέσα από την οποία μας είχε συστηθεί ως ηθοποιός και την αγάπησε το ευρύ κοινό.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε αρχικά, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την κωμωδία του MEGA: «Είχαμε μία πολύ ωραία σεζόν στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη", είναι πολύ σημαντικό να περνάς καλά και να θέλεις να πηγαίνεις στη δουλειά σου».

«Με το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” έγινα γνωστή και με αγάπησαν πολύ τα κορίτσια. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και ζήτησα από την κυρία, ένα τέταρτο μπέικον και με κοιτούσε σαν να είμαι η “Άσπα” του ρόλου. Στα γυρίσματα του “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”, οι κάμερα μεν έκοβαν το γύρισμα, γιατί τα πλάνα έβγαιναν κουνημένα από τα γέλια. Υπήρχε ένας θαυμαστής που μού έστελνε λουλούδια, ραβασάκια και ακολουθούσε το αυτοκίνητό μου», αποκάλυψε για τη σειρά και για τις αντιδράσεις του κόσμου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ