2023-06-18 12:00:03
Φωτογραφία για Έκτορας Μποτρίνι: Με ποιον θα μοιράζεται τελικά την κουζίνα του στον ΣΚΑΪ;
Ενα νέο... μαγειρικό πάρτι έρχεται στο κανάλι του Φαλήρου την επόμενη σεζόν. Το κανάλι επαναφέρει στη μικρή οθόνη το πρότζεκτ που πρώτος είχε παρουσιάσει ο ΑΝΤΙ, στο οποίο θα ηγηθούν δύο δυνατά πρόσωπα της τηλεόρασης και της μαγειρικής.

Το μακρινό 2016 ο ΑΝΤΙ είχε «καλέσει» τις απανταχού μανούλες να πάρουν τα (ενήλικα) παιδιά τους και να μπουν στην κουζίνα τού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», θα έπρεπε να μαγειρέψουν μια συνταγή της αρεσκείας τους, αρκεί τις οδηγίες να της έδινε το παιδί.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που το εγχείρημα είχε χαρακτηριστεί ως «Βατερλό», ενώ κάποιες άλλες η συνεργασία ήταν τόσο καλή που οδηγούσε σε ένα χρηματικό ποσό.

Το εν λόγω πρότζεκτ λοιπόν που είχε χαρακτηριστεί ποικιλοτρόπως από κοινό και κριτικούς τότε, θα επαναφέρει την επόμενη σεζόν το κανάλι του Φαλήρου, μάλιστα είναι ήδη στον αέρα το σχετικό τρέιλερ.

Φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ, μετά την επιτυχία του «Κάτι ψήνεται», έψαχνε διακαώς το επόμενο μαγειρικό ριάλιτι, το οποίο και τελικά βρήκε. Ομως στη νέα του εκδοχή που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη σεζόν, το ζευγάρι των παικτών θα μπορούσαν να είναι δύο κολλητοί, ο κουμπάρος με τον μπατζανάκη του, δύο αδέλφια, ο νονός με το βαφτιστήρι του, η γιαγιά και το εγγόνι. Οποιοσδήποτε! Στο νέο μαγειρικό πάρτι του καναλιού όλοι (θα) χωράνε, αρκεί να είναι μανούλες στη μαγειρική.

Καθημερινό το χρηματικό έπαθλο!

Χίλια ευρώ την ημέρα θα δίνει η παραγωγή του πρότζεκτ στη νικήτρια δυάδα, η οποία φυσικό και θα συνεχίζει και την επόμενη μέρα μέχρι κάποια άλλη ομάδα να «στεφθεί» νικήτρια.

Οι μαγειρικές μάχες θα γίνονται καθημερινά, στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και όπως λέγεται θα σερβίρουν εκτός από ενδιαφέροντα πιάτα και πολλές δόσεις χιούμορ. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς και τους παρουσιαστές που θα ηγηθούν, τότε η διασκέδαση θα είναι δεδομένη.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο σεφ Εκτορας Μποτρίνι και ο ηθοποιός - παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το νέο μαγειρικό ριάλιτι του σταθμού.

Ο πρώτος φυσικά και θα προσπαθεί να βοηθά τουε συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της μαγειρικής τους προσπάθειας, την ώρα που ο δεύτερος θα προσπαθεί με το γνωστό του χιούμορ να τους χαλαρώσει και ίσως να τους αποσυντονίζει από τα καθήκοντά τους. Οι δυο τους θα «μαγειρέψουν» ιδανικά γνωστές παραδοσιακές συνταγές με βασικό συστατικό το χιούμορ και απλά το καλύτερο πιάτο θα κερδίζει.

Πηγή: TV-24

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ