2023-06-18 20:53:33
Φωτογραφία για Κως: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη – Κάτω από κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι η σορός, εικόνες από το σημείο

 



Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/6) η 27χρονη από την Πολωνία που είχε εξαφανιστεί στην Κω από την περασμένη Δευτέρα (12/6).

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές κοντά στο Τιγκάκι από γυναίκα εθελόντρια, σε απόσταση 1 χλμ από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα. Η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι. Η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.



Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονική πράξη. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα απολογείται στην ανακρίτρια Κω ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.



Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε η 27χρονη:

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

Πηγή: ΕΡΤ | Νίκος Κουντούρης, Καλλιόπη Βερβέρογλου

 ertnews.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ