2023-06-22 15:40:05
Φωτογραφία για ΑΝΤ1: Ετοιμάζει καλοκαιρινή εκπομπή με τη Μαρία Αναστασοπούλου;



 Ο ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, ενεργοποιεί ξανά και… παραδοσιακά την καλοκαιρινή πρωινή του ζώνη, με νέα εκπομπή και μάλιστα με εκπλήξεις. Η πρώτη έκπληξη έχει να κάνει με το ύφος και την θεματολογία της εκπομπής, και η δεύτερη με το πρόσωπο/πρόσωπα που συζητάει για την παρουσίαση και θέλουν πολύ από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η επικρατέστερη ώρα και θεματολογία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ρεπορτάζ, μετά την λήξη των εκπομπών της πρωινής ζώνης του σταθμού, δηλαδή του “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, και του “Πρωινό ΑΝΤ1” με τον Γιώργο Λιάγκα, ο ΑΝΤ1 θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα του, καθημερινά, μια φρέσκια καλοκαιρινή εκπομπή.

Η εκπομπή αυτή λοιπόν, με βάση τις σκέψεις των ιθυνόντων του σταθμού και των ανθρώπων του προγράμματος, θα ξεκινάει -πιθανότατα- στις 8:00 το πρωί και θα φτάνει έως τις 12:00 το μεσημέρι (αλλιώς 7:00-11:00)

. Ένα έυρος και μέρος της ώρας προβολής δηλαδή ανάμεσα σε αυτό που είχαν όλη τη σεζόν το Καλημέρα Ελλάδα  και το Πρωινό ΑΝΤ1. Επιπλέον, και εδώ είναι η έκπληξη, ο ΑΝΤ1 θέλει να κάνει μια εκπομπή Infotainment, με στοιχεία και από ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία, ενώ παραδοσιακά το καλοκαίρι έκανε μόνο ενημέρωση. Αρκετά ενδιαφέρον λοιπόν, και μια πολύ σωστή σκέψη κατα την γνώμη μου.

Από εκεί και πέρα, αρκετά πρόσωπα “εξετάζονται” από τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής. Ποια θέλουν και ποια είναι το φαβορί; Μα φυσικά η Μαρία Αναστασοπούλου. Το Καλημέρα Ελλάδα τελειώνει, η Αρένα ρίχνει αυλαία τέλη Ιουλίου (αν και έτσι κι αλλιώς δεν επηρεάζει) και η Μαρία εξελίσσεται σε “πρόσωπο” του καναλιού. Εάν το θέλει και η ίδια, τότε θα γίνει. Εάν δεν το θέλει, νομίζω πολύ σύντομα ο ΑΝΤ1 θα καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το καλοκαιρινό πρότζεκτ του σταθμού. Θεωρώ όμως πως η Μαρία Αναστασοπούλου θα παρουσιάσει την εκπομπή, μαζί μάλιστα με τον Νίκο Ρογκάκο.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ