2023-06-23 08:20:04
Φωτογραφία για Σοφία Αλιμπέρτη: Οι κακές σχέσεις Κοκλώνη - ΑΝΤ1 και η μεταγραφή στο OPEN
 Σε πλήρη ρήξη βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του ANT1 με την Barking Well media και κατά συνέπεια του ιδιοκτήτη του καναλιού με τον Νίκο Κοκλώνη, με αφορμή -και- ένα θέμα που έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 χθες. Αφορμή -με βάση τις πρώτες πληροφορίες- για την αναμόχλευση του θέματος υπήρξε η πρόσφατη εμπλοκή του Νίκου Κοκλώνη με το OPEN και το στήσιμο του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού.

Μάλιστα, εξαιτίας του τελευταίου, η Διοίκηση του ANT1 αποφάσισε να ολοκληρωθεί στα 60 επεισόδια η εκπομπή “Ζήσε Αλλιώς” με τη Σοφία Αλιμπέρτη όπως είχαν άλλωστε συμφωνήσει σε δεύτερο χρόνο οι δυο πλευρές αναθεωρώντας την πρώτη απόφαση για τα 80 επεισόδια. Αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι καθώς ήδη έχουν προβληθεί πάνω από 40 επεισόδια, ενώ η Σοφία Αλιμπέρτη ουδεμία σχέση έχει με το κανάλι αλλά ανήκει στην Barking well media με την οποία έχει υπογράψει και το συμβόλαιο για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και εταιρεία παραγωγής ουδέποτε υπήρξαν στρωμένες με ροδοπέταλα. Το ρεπορτάζ μάλιστα λέει ότι ο σταθμός δεν ήθελε να βγάλει καν την εκπομπή (εξού και καθυστερούσε) και προτιμούσε να την κρατήσει στο συρτάρι όπως άλλωστε σας είχα αναφέρει εγώ σε παλαιότερο δημοσίευμα. Ωστόσο, ήταν τέτοια η πίεση που δέχθηκε ο σταθμός από την εταιρεία που ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε να ενδώσει και να βγάλει κακήν κακώς την εκπομπή.

Γι αυτό και τα αρχικώς συμφωνημένα 80 επεισόδια, μειώθηκαν σε 60 αφότου ξεκίνησε η προβολής της και τώρα κατεβάζει οριστικά αυλαία ενώ υπήρχε σε εκκρεμότητα η τελική απάντηση του ANT1 για το ενδεχόμενο επιστροφής στα 80, κάτι που τελικά δεν θα συμβεί.

Στο OPEN η Αλιμπέρτη;

Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα και όλα πλέον τα σενάρια για την εκπομπή παραμένουν ανοικτά καθώς τόσο το “Ζήσε αλλιώς” όσο και η παρουσιάστρια ανήκουν στην Barking οπότε και θα αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Πάντως, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δεν αποκλείουν το γεγονός η εν λόγω εκπομπή να μεταπηδήσει, όπως είναι σε άλλο κανάλι, και γιατί όχι στο OPEN το οποίο έχει να καλύψει πολλά κενά στο πρόγραμμά του.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ