2023-06-23 07:15:44
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΦΩΤΗ ΣΟΥΓΙΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ τον ΦΩΤΗ ΣΟΥΓΙΑ, από τα Μούσουρα, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Κατάγομαι από τα Μούσουρα και όλοι ξέρουμε πώς βγαίνει το μεροκάματο, με πόσες δυσκολίες και πόσα προβλήματα.

Περίμενα από τους διοικούντες διαχρονικά το Δήμο μας να στρέψουν την προσοχή τους και να εργασθούν για την ανάπτυξη του Δήμου μας και των χωριών μας.

Δυστυχώς δεν είδαμε καμία βοήθεια και έχουμε εγκαταλειφθεί στη μοίρα μας. Τα χωριά μας ερημώνουν και ο Δήμος μας βαδίζει στην οικονομική καταστροφή.

Για την λύση αυτών των προβλημάτων έχουμε ανάγκη από ανθρώπους ικανούς και δυναμικούς, που να ξέρουν τα θέματα και να μπορούν να δώσουν λύσεις.

Γνωρίζουμε όλοι μας το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και χάρηκα που θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και αποφάσισα να είμαι υποψήφιος μαζί του. Είναι γνωστή η μέχρι τώρα προσφορά του, η δυναμικότητά του, οι γνώσεις του ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα κάνει τα καλύτερα για όλους μας και για την ανάπτυξη του Δήμου μας.


Έχει τις ικανότητες και την δύναμη και θα συνεργαστούμε για να πάει ο Δήμος μας μπροστά.

Καλώ δε όλους τους συνδημότες μου να τον γνωρίσουν, να ενημερωθούν και να αποφασίσουν να συμπορευτούν μαζί του για το καλό όλων μας και του Δήμου μας

ΦΩΤΗΣ ΣΟΥΓΙΑΣ

Έμπορος αγροτικών προϊόντων
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ