2023-06-24 17:20:03
Φωτογραφία για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα ήθελα να κάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες»

 



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»και μίλησε για την απόφασή της να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ.

«Είμαι άνθρωπος που θα κάνει πλάκα. Αλλά αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με χιούμορ. Θα αυτοσαρκαστώ αλλά αυτό έχει και ένα μειονέκτημα, ότι πολλές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι σου συμβαίνει, εάν υποφέρεις για παράδειγμα. Εγώ που κάνω πλάκα και αυτοσαρκάζομαι αυτό δίνει περίεργα μηνύματα στο κατά πόσο κάποιος πρέπει να προσέξει τη συμπεριφορά του, γιατί κάτι με ενοχλεί ή με πληγώνει. Μεγαλώνοντας το έχω σταματήσει αυτό – το να κάνω πλάκα – και είμαι πιο ξεκάθαρη. Αν κάποιος με ενοχλήσει θα το πω πολλές φορές. Κάποια στιγμή θα σταματήσω να προσπαθώ τελείως. Συγγνώμη ζητάω και συζητάω πράγματα, εάν σε κάτι φταίω να βελτιωθώ. Προσπαθώ να καταλαβαίνω τους άλλους αλλά όχι σε βαθμό που να τους δικαιολογώ και τα πάντα όσα κάνουν».

«Σταματάω όταν καταλάβω ότι προσπαθώ μόνο εγώ και όχι ο οποιοσδήποτε απέναντι ή όταν καταλάβω ότι με κοροϊδεύουν. Δεν με έχουν κοροϊδέψει πολλές φορές στη ζωή μου αλλά όσες φορές έχει γίνει, είναι πολύ δύσκολο. Όταν το συνειδητοποιείς δηλαδή, είναι βαρύ. Όσο περισσότερο δουλεύουμε με τον εαυτό μας, αυτό που τελικά καταφέρνουμε είναι να φύγουμε από τους άλλους και να δούμε, γιατί εμείς μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Αντί να προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις συμπεριφορές των άλλων και να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους, Να μπούμε στον εαυτό μας και να ανακαλύψουμε τον λόγο που εμεις αφήσαμε κάποιον να μας συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο, έτσι ώστε να μην πάμε μετά σε μία άλλη περίπτωση και ξαναγίνει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τα τηλεοπτικά πλατό αποκαλύπτοντας ότι θα την ενδιέφερε μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την παρουσίαση ανέφερε πως, «μου άρεσε, ήταν ευκαιρία μου να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό, όχι πίσω από ρόλους. Το είδα πολύ θετικά. Μου άρεσε η εμπειρία του backstage, είναι απαιτητικός ρόλος. Θα ήθελα τηλεοπτικά να έκανα κάτι που να είχε πλάκα και να περιλαμβάνει μετακινήσεις. Δεν έχουμε δει μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ