2023-06-26 16:20:02
Φωτογραφία για Αυτή την ώρα «κλειδώνει» η Κατερίνα Ζαρίφη στο OPEN

 Στο φούλ δουλεύουν οι μηχανές στο OPEN για την προετοιμασία τόσο της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού, όσο και του προγράμματος της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Κι ενώ η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε -για καλοκαίρι- τους τηλεθεατές του OPEN Weekend, με ένα πολύ συγκινητικό λόγο, κι ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να πάρει την σκυτάλη από την Μπέττυ Μαγγίρα για καλοκαίρι, τα “φώτα” συνεχίζουν να πέφτουν στην άλλη φρέσκια εκπομπή του καναλιού, αυτή της Κατερίνας Ζαρίφη στην μεσημεριανή ζώνη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες και ως συνήθως ασφαλείς πληροφορίες, η μεσημεριανή -καθημερινή- εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN, θα προβάλλεται 14:30 με 17:00 το μεσημέρι προς απόγευμα. Μιλάμε για μια τουλάχιστον δίωρη (και βάλε) εκπομπή, με ώρα προβολής στο εύρος του 14:00-14:30 μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και έως τις 17:00 το απόγευμα. Μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, με ύφος αλά… Καλό Μεσημεράκι και πολλές εκπλήξεις. Φαβόρι -και επουδενί σίγουρο αυτή την στιγμή- για την ανάληψη της αρχισυνταξίας, η Κατερίνα Πόθα, η οποία συζητάει όμως και για άλλη εκπομπή στο ίδιο κανάλι (όχι προσθετικά προφανώς, αλλά αντί), αλλά και με μια εκπομπή εκτός OPEN!

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να συμπληρωθεί το παζλ της εν λόγω εκπομπής, που επί της ουσίας θα αντικαταστήσει αυτή της Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ στην τελική πια ευθεία μπαίνουν και οι διαπραγματεύσεις με Ελένη Τσολάκη και Μπέττυ Μαγγίρα για την πρωινή ζώνη του OPEN, καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ