2023-06-26 16:40:02
Φωτογραφία για Απόστολος Γκλέτσος: «Το Τμήμα Ηθών παγώνει για οικονομικούς λόγους»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες αναμένεται να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του περιφερειάρχη στη Στερεά Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε και τον «πάγο» στον οποίο μπαίνει προς το παρόν το remake της σειράς «Τμήμα Ηθών».

«Μας το είπε ο Μανούσος Μανουσάκης σε ένα podcast που κάναμε τις προάλλες για τους Ψίθυρους Καρδιάς ότι για οικονομικούς λόγους το Τμήμα Ηθών παγώνει», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Δεν είναι και τόσο στενάχωρο προς Θεού, εδώ συμβαίνουν άλλα κι άλλα. Του χρόνου δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Η φετινή χρονιά, τηρουμένων των αναλογιών, ήταν καλή», τόνισε αμέσως μετά ο ηθοποιός.

«Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον Οκτώβρη. Είμαι πανέτοιμος. Είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση 32 χρόνια, δεν ξέρω όμως αν θα με ενδιέφερε να μπω στη Βουλή, δεν μου αρέσει και δεν έχω καμία σχέση με αυτό», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Απόστολος Γκλέτσος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ