2023-06-28 14:00:04
Φωτογραφία για Είναι οριστικό: Μετακομίζει το «Ζήσε Αλλιώς» στο OPEN

 



Μεγάλες αλλαγές και «μεταγραφές» αναμένονται τη νέα σεζόν στην τηλεόραση, με τους σταθμούς να ανασυντάσσονται και να προετοιμάζονται για την καινούρια χρονιά.

Ένα από τα κανάλια που αναμένεται να αλλάξει ριζικά, τουλάχιστον όσον αφορα στο ψυχαγωγικό κομμάτι είναι το OPEN, εκεί όπου αναμένεται να μετακομίσει μία εκπομπή από άλλο κανάλι.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη και το «Πρωινό μας», το «Ζήσε αλλιώς» και η Σοφία Αλιμπέρτη «θα αποχαιρετήσουν τον ΑΝΤ1 στο τέλος της σεζόν. «Νομίζω χθες είχαν και το τελευταίο τους γύρισμα και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στο OPEN. Υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά από εκεί και πέρα. Αν θα συνεχίσει να είναι μαγνητοσκοπημένη. Η Σοφία δεν έχει θέμα με το live, η Σοφία μπορεί να έχει θέμα με το αν θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού ή στο σαββατοκύριακο. Νομίζω ότι η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να είναι στο καθημερινό πρόγραμμα. Έτσι όπως τα βάζω στη σειρά, νομίζω ότι θα είναι η εκπομπή της Ζαρίφη, μετά της Σοφίας και μετά το σίριαλ, ο “Έρωτας φυγάς”. Υπάρχει επίσης ερωτηματικό με το αν θα συνεχίσει ο Κωνσταντίνος Ξένος», ανέφερε. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ