2023-06-30 08:20:02
Φωτογραφία για Αποχώρηση - βόμβα από την «Green Pixel»

 Σε Ρολερκόστερ εξελίσσεται ακόμα μια μέρα τηλεοπτικά. Κι ενώ σας έγραφα για τον τελικό του My Style Rocks, σκάει νέο βαρβάτο. Σύμφωνα με τις τελευταίες, ασφαλείς πληροφορίες, εκτός της Green Pixel, φαίνεται να βρίσκεται από σήμερα ο CEO και μεγάλο κεφάλι της εταιρείας παραγωγής του ALPHA και του STAR, Νίκος Χριστοφόρου.

Πρόκειται για μια εξέλιξη σοκ και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει οι λεπτομέρειες της αποχώρησής του. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή εαν πρόκειται για παραίτηση ή απόλυση, καθώς οι πρώτες πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και το νέο πολύ ξαφνικό. Άλλες πηγές μας λένε ότι απολύθηκε, άλλες ότι παραιτήθηκε. Σύμφωνα όμως με τις δικές μου εκτιμήσεις και πληροφορίες, πρόκειται για παραίτηση, και όχι απόλυση.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, σήμερα στην φωτογράφιση των στελεχών της Green Pixel που έγινε στις εγκαταστάσεις των Studio Pro, εκείνος έδωσε το παρών και συμμετείχε κανονικά.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε μπει στην εταιρεία παραγωγής, η οποία υπογράφει πολύ μεγάλες παραγωγές στα δυο κανάλια, ένα νέο στέλεχος που δουλεύει στην αναδιοργάνωση της εταιρείας.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ