2023-07-01 08:00:03
Φωτογραφία για Ελένη Ράντου: Την πολιορκεί το Open για νέο talent show

 Το όνομα της Ελένης Ράντου είναι το πρώτο στη λίστα των υπευθύνων του Open για το νέο talent show που «ψήνεται» από Σεπτέμβριο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη ανέλαβε εξολοκλήρου το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open, ένα από τα projects που κυκλοφόρησε ότι είναι στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι και ένα talent show. Όμως, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα προγράμματα των άλλων καναλιών («J2US» και «Fame Story») το νέο project δεν θα εστιάζει στο τραγούδι.

Μιλάμε για ένα talent show που σκοπό θα έχει να αναδείξει νέα υποκριτικά ταλέντα – κάτι παρόμοιο είδαμε πριν από αρκετά χρόνια στον Alpha με το «Dream Show», το οποίο ξαναθυμηθήκαμε πρόσφατα λόγω της συνέντευξης του πρώτου νικητή Ανδρέα Γεωργίου στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Φυσικά, τον πρώτο ρόλο για την επιτυχία ενός τέτοιου project θα έχει η κριτική επιτροπή. Γι’ αυτό αναζητούνται πρόσωπα τα οποία θα είναι αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό και, παράλληλα, θα απολαμβάνουν αναγνώρισης από τους συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, που είχε το σχετικό ρεπορτάζ σήμερα στο «Πρωινό μας», το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι της Ελένης Ράντου. Η ηθοποιούς, σκηνοθέτης και μεταφράστρια είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα διαχρονικά της ελληνικής τηλεόρασης, με πιστό κοινό στο θέατρο, που κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε το ταλέντο της, εύστροφη και με χιούμορ.

Οι άνθρωποι της Barking Well θεωρούν επίσης ότι το γεγονός ότι «Το πάρτι της ζωής μου», η περσινή sold out επιτυχία της στο Θέατρο Διάνα επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά, ευνοεί την πρότασή τους.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ