2023-07-01 08:20:04
Φωτογραφία για Alpha Τώρα: Νέα ενημερωτική εκπομπή στον ALPHA με τους…

 



Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης και η Βίκυ Χαντζή, από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Alpha Τώρα», θα μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 09:45 έως τις 13:00, μαζί με τον  Σταύρo Μονεμβασιώτη και την Βίκυ Χαντζή, θα είναι ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα της ενημέρωσης του Alpha.

Η ενημερωτική εκπομπή «Alpha τώρα» έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών. Θα εστιάζει στα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την κοινωνία, αναζητώντας τη λύση.

Καθημερινές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου και προτάσεις για να γίνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης μέσα από την εκπομπή «ALPHA Τώρα», θα μας παρουσιάζουν επίσης θέματα που αφορούν τους νέους, προτάσεις για διακοπές και ψυχαγωγία, καθώς και συμβουλές και πολλά χρηστικά ρεπορτάζ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ