2023-07-01 12:40:03
Φωτογραφία για Ματίνα Νικολάου: Τέλος η «Βάνια» - Η συγκινητική ανάρτηση μετά το φινάλε
Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία μετά από τέσσερα χρόνια και ο Νίκος Μουτσινάς μετά από ένα 5ωρο τηλεοπτικό πάρτι αποχαιρέτησε το κοινό του. Η Ματίνα Νικολάου ντύθηκε «Βάνια» για τελευταία φορά και δεν έκρυψε στιγμή τη συγκίνησή της «Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, Νικόλα, για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα γιατί με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ’ αγαπώ πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Νικολάου στο φινάλε της εκπομπής.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/7, η αγαπημένη ηθοποιός επανήλθε με νέες ευχαριστήριες δηλώσεις, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου ανέβασε μία φωτογραφία του τηλεοπτικού της ρόλου, εκφράζοντας ξανά την αγάπη της προς τον Νίκο Μουτσινά.

«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λίγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! @nikosmoutsinas μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ