2023-07-01 14:00:01
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον σταθμό… θα δείξει»

 



Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και έδωσε την υπόσχεσή της στο τηλεοπτικό κοινό ότι θα ανταμώσουν ξανά, αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχεται και στις συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της και για τα συναισθήματά της για την σεζόν που πέρασε.

«Στεναχωριέμαι, και γκρίνιαζα τόσο καιρό, έλεγα ότι ήμουν κουρασμένη, και άντε να τελειώσουμε. Είχα από το βράδυ μία αναστάτωση, ένα φτερούγισμα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήμουν περίεργα. Με τους συνεργάτες μου, είμαστε σαν οικογένεια και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. δεν γνωρίζω αν η τηλεοπτική μας οικογένεια θα παραμείνει, θα τα μάθετε από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Θέλω η ομάδα μας να παραμείνει ως έχει και είναι κάτι που το διεκδικώ από το κανάλι. Θέλω ως παρουσιάστρια να διεκδικήσω ανθρώπους που με κάνουν να νιώθω ασφάλεια κα έχουμε χημεία», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου αφήνει μία γλυκιά γεύση. Ρίξαμε πολλή δουλειά, είχαμε πολλά εμπόδια και ευτράπελα όπως σε όλες τις εκπομπές. Ήταν μία χρονιά δύσκολη με τεράστιο ανταγωνισμό, όλοι παίζουμε τα ίδια θέματα, εμείς διαφοροποιηθήκαμε ως προς τον τρόπο», συμπλήρωσε.

Δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις;

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραδέχθηκε πως, «το γεγονός ότι δέχομαι προτάσεις ανυψώνει την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι επαγγελματίας και είναι φυσικό να έχω προτάσεις. Η τελική απόφαση για το τηλεοπτικό μέλλον μου, θα ανακοινωθεί από το κανάλι. Ο κόσμος μας λέει ότι του αρέσει η πρωινή εκπομπή μας. Είμαστε σε συζητήσεις με τον σταθμό, θα δείξει».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ