2023-07-01 20:19:54
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η συμπόρευση πολιτών με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο.



Συμπόρευση Ελευθερίας Κουμπαρούλη

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λυρο

Ευχαριστώ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗ, από τη Μάστρου, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Η αγαπητή μας Ελευθερία αγωνίζεται μέρα-νύχτα, όπως όλες οι αγρότισσες μητέρες, να μπορέσει να επιβιώσει η οικογένειά της.

Εμείς μπορούμε και θα κάνουμε τα πάντα να βοηθήσουμε τον αγροτικό κόσμο, και ιδιαίτερα τις αγρότισσες, να δουν καλύτερες μέρες.

Θανασης Λυρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο αγροτικός κόσμος βιώνει δύσκολες καταστάσεις και με πολύ αγώνα και κόπο προσπαθεί να αντεπεξέλθει.

Η βοήθεια από το Δήμο μας δυστυχώς είναι ανύπαρκτη. Δρόμοι σε άθλια κατάσταση, έλλειψη καθαριότητας, υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής και τα προϊόντα μας απούλητα στις αποθήκες. Κανείς δεν νοιάζεται πώς θα επιβιώσουμε.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γνωστό ως Καθηγητή Γεωπόνο και Δικηγόρο, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, πως από τη θέση του Δημάρχου θα προσφέρει τα καλύτερα στο Δήμο και τα χωριά μας. Γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια μαζί του.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ έχει την εμπειρία, τη δύναμη και τις ικανότητες, με αξιοπρέπεια και συνεργασία, να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη. 

Ελευθερια Κουμπαρουλη 

Επαγγελματίας αγρότισσα





Συμπόρευση Παρασκευής Λιγγα

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θαναση Λυρο



Ευχαριστώ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΙΓΓΑ και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Παρασκευή, όπως και πολλές άλλες γυναίκες που έρχονται και συντάσσονται μαζί μας, μας κάνει χαρούμενους.

Γνωρίζουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι μας αλλά εμείς θέλουμε και μπορούμε να τους στηρίξουμε με όλους τους τρόπους.



Θανασης Λυρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου



Οι περισσότερες οικογένειες, και ιδιαίτερα οι νέες, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Η έλλειψη θέσεων εργασίας δεν μας επιτρέπει να ζούμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας.

Όσοι μέχρι σήμερα διοίκησαν το Δήμο μας δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για μας.

Μοναδική μας ελπίδα αυτή τη στιγμή είναι να αναλάβει τις τύχες του Δήμου μας ο γνωστός Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, ένας δυναμικός άνθρωπος με γνώσεις, εμπειρία και αποφασιστικότητα.  

Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά με όλους μας για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Συμπορεύομαι μαζί του με χαρά και είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε υπερήφανοι για αυτή μας την επιλογή.



Παρασκευη Λιγγα 

Ιδιωτική υπάλληλος



Συμπόρευση Αναστασιας Νικολαου

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θαναση Λυρο



Ευχαριστώ την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Αναστασία είναι νοσηλεύτρια, μία νέα μητέρα, που κι αυτή βιώνει τις συνέπειες της ανύπαρκτης ανάπτυξης στο Δήμο μας.

Εμείς μπορούμε και θα κάνουμε τα καλύτερα, κυρίως για τους νέους, και θα τους δώσουμε χαμόγελο και προοπτική.   



ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου



Ο εργασιακός μου χώρος είναι στην Υγεία, κλάδος με πολλά προβλήματα και μεγάλη ανεργία.

Ως νοσηλεύτρια και νέα μητέρα θέλω να προσφέρω στον τόπο  μου και για το λόγο αυτό συντάσσομαι με το γνωστό Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

Τον εμπιστεύομαι για τη μεγάλη του προσφορά στον τόπο, τις γνώσεις και την αποφασιστικότητά του. Έχει το κύρος και την ικανότητα, με αξιοπρέπεια και συνεργασία να φέρει ανάπτυξη στο μαρασμένο Δήμο μας και με τη στήριξη όλων μας είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε.   



Αναστασια Νικολαου 

Νοσηλεύτρια  


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ