2023-07-02 11:30:02
Φωτογραφία για Γη της Ελιάς:  Η δεξίωση μετατρέπεται σε ομηρία και το τέλος βάφεται με αίμα
Η Γη της Ελιάς, η αγαπημένη καθημερινή σειρά του MEGA, ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο της αυτή την εβδομάδα. 

Κάποιοι λογαριασμοί κλείνουν, κάποιοι άλλοι όμως μένουν ανοιχτοί και θα περιμένουν να βρουν τον δρόμο τους το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, που θα προβληθεί αυτή την Τετάρτη 5/7 στις 21:00, ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της.

Έτσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί, καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα.

Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα παρέα με φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία.

Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια;

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ