2023-07-02 14:40:04
Φωτογραφία για Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες είχαμε σκοτωθεί με τη Μαρία Κίτσου



Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το «ΑΝΤ1 Flashback» το απόγευμα του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η χθεσινή εκπομπή ήταν αφιερωμένη στους τηλεοπτικούς έρωτες που άφησαν ιστορία και ένας από αυτούς ήταν της Λενιώς και της Λάμπρου στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μάλιστα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως στην τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου είχε μαλώσει με την Μαρία Κίτσου.

«Ο Λάμπρος και η Λένη δεν ήταν ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Ήταν σαν ένας παιδικός έρωτας, που είχε μέσα κάτι το απόλυτο, το οποίο δεν είναι τελικά ανέφικτο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και συνέχισε για την πρώτη σκηνή με τη Μαρία Κίτσου στη σειρά: «Με τη Μαρία δεν γνωριζόμασταν. Η πρώτη μας σκηνή ήταν στα χωράφια και ήταν το πρώτο φιλί, το οποίο ήταν και δύσκολο. Δεν είχε ζεσταθεί ακόμα, είχαμε μιλήσει. Έπρεπε να της πω την ατάκα “η αγκαλιά σου είναι το πιο ζεστό μέρος στη γη και εγώ κρυώνω”. Είπα τρυφερό και έγινε viral αυτό».

Όσον αφορά το φινάλε του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε: «Τελευταία σκηνή για να κλείσει ο δεύτερος κύκλος και την είχαν αφήσει για το τέλος. Είχαμε σκοτωθεί. Εγώ εκτός εαυτού. Δεν μιλούσαμε, πήγαμε με το αυτοκίνητο και δεν μιλούσε κανένας και έπρεπε να παίξουμε αυτή τη σκηνή που θα λέγαμε πως θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι”».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ