2023-07-02 13:01:25
Φωτογραφία για Σίσσυ Χρηστίδου για Μαρία Κορινθίου: «Έριξε λάδι στη φωτιά, ήταν άκομψες οι δηλώσεις που έκανε»

 Την άποψή της για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το πρωινό του ΑΝΤ1 εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις φήμες που ακούστηκαν για τους λόγους που οδήγησαν την ηθοποιό σε ρήξη με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Εγώ δεν θα τοποθετηθώ, γιατί γνωρίζω λόγω της Μαρίας τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ το γνωρίζω από τη μία πλευρά και μέχρι στιγμής αυτή η πλευρά δεν έχει ακουστεί, η Μαρία δεν έχει πει τι έχει γίνει. Οπότε μην παίρνουμε ως δεδομένο ότι αυτό που έχει ειπωθεί ότι έχει συμβεί συνέβη έτσι. Αυτό θέλω να πω εγώ», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η Μαρία φεύγοντας από εκεί έκανε κάποιες κινήσεις με τις οποίες κάτι ήθελε να δείξει… κι ο Γιάννης (Αϊβάζης) έκανε κάποιες δηλώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή η άλλη πλευρά δεν μιλάει, το αποδέχεται κιόλας αυτό σαν αλήθεια. Μπορεί την αλήθεια να μην την ξέρει κανένας», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εγώ με τον Γιώργο δεν έχω μιλήσει. Η Μαρία όντως έριξε λάδι στη φωτιά, πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Έκανε αυτές τις δηλώσεις βγαίνοντας από την εκπομπή που ήταν άκομψες, για μία εκπομπή που είναι στον αέρα και δεν έχει ολοκληρωθεί. Για να φτάσει όμως εκεί η Μαρία προφανώς συσσωρεύτηκαν κάποια πράγματα, έγιναν κάποια δραστικά γεγονότα», σχολιάζει στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Και φυσικά δεν μπορεί να ισχυριστεί ο επικεφαλής μίας ομάδας ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Το αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτό», επισημαίνει η παρουσιάστρια για τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι δεν εμπλέκεται στο ζήτημα.

«Εγώ αυτό που θα ήθελα να ακουστεί – γιατί θα το ήθελε και η Μαρία – είναι ότι, επειδή αφέθηκε να εννοηθεί ότι υπήρξε θέμα με το κανάλι, δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι και γι’ αυτό η Μαρία ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις είναι άριστες. Το είπε κι ο Γιάννης μετά στις δηλώσεις του.

Θα μου πεις… θα μπορούσε κι ο ΑΝΤ1 να πάρει μία θέση ενδεχομένως», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ