2023-07-03 18:52:28
Φωτογραφία για Ορκίστηκε Βουλευτής Ν. Λευκάδας ο Θανάσης Καββαδάς
Ορκίστηκε σήμερα για 4η φορά ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς. Η τελετή ορκωμοσίας των Βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Αύριο Τρίτη η Βουλή θα συγκληθεί για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής. Σχετικά με την ορκωμοσία του ο κ. Καββαδάς ανέφερε:

«Πάντα η ορκωμοσία είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για κάθε Βουλευτή. Παρόλο που ορκίζομαι για 4η συνεχόμενη φορά, τα συναισθήματα είναι πάντα το ίδιο έντονα. Φυσικά, πλέον υπάρχει η εμπειρία, όμως η συγκίνηση, η χαρά, αλλά και το δέος μπροστά σε μια κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία παραμένουν.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ορκωμοσία είναι η επισφράγιση της επιλογής των συμπολιτών μου, από τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, που με εμπιστεύθηκαν και πάλι για να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή.


Έτσι, σήμερα είναι και μια ημέρα ευθύνης, αφού επίσημα αναλαμβάνω εκ νέου καθήκοντα.

Θέλω λοιπόν για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου και να δεσμευτώ ξανά ότι την εμπιστοσύνη τους θα την ανταποδώσω σε έργα και πράξεις, όπως το έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια και ότι βεβαίως θα είμαι Βουλευτής όλης της Λευκάδας και για όλους τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες.

Έχουμε 4 χρόνια μπροστά μας, 4 χρόνια με μεγάλους στόχους και πολλή δουλειά για να φέρουμε αποτέλεσμα και δεν σκοπεύω να πάει χαμένο ούτε λεπτό. Με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς φορείς, συνεχίζουμε όλοι μαζί, για να τελειώσουμε όσα αρχίσαμε, για να θέσουμε και να πετύχουμε νέους στόχους, για να δημιουργήσουμε τη Λευκάδα του 2030, τη Λευκάδα που μας αξίζει.»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ