2023-07-03 19:00:01
Φωτογραφία για Το πρώτο spoiler για τον δεύτερο κύκλο των «Παγιδευμένων» είναι γεγονός!

 Όσοι παρακολουθούν τη σειρά «Παγιδευμένοι» ξέρουν καλά ότι οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη. Η πλοκή είναι τόσο γρήγορη που κυριολεκτικά αν χάσεις τα επεισόδια μιας εβδομάδας έχεις κενά!

Και μπορεί το σίριαλ να βασίστηκε σε τουρκική σειρά, αλλά από το Φεβρουάριο και μετά τα επεισόδια που γράφονται είναι 100% ελληνικά. Ο λόγος είναι ότι στην Τουρκία η σειρά έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Η απήχηση που είχαν οι «Παγιδευμένοι» στην Ελλάδα έκανε τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να δώσουν το πράσινο φως για νέο κύκλο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την τουρκική σειρά.

Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι ούτε το φινάλε είναι το ίδιο και η εξέλιξη του σεναρίου βασίζεται στις ιδέες των Ελλήνων σεναριογράφων. Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι ο Δημήτρης και η Άννα είναι επισήμως διαζευγμένοι.

Ωστόσο, την Παρασκευή κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες με την Άννα να φοράει νυφικό. «Αυτό δεν είναι κάτι που το φαντάζεται η Άννα. Ο γάμος θα γίνει» μου μεταφέρει άνθρωπος που γνωρίζει πολλά.

Στο φινάλε λοιπόν του πρώτου κύκλου θα φάμε κουφέτα από τον γάμο της Άννας και του Δημήτρη αφού θα εξιχνιαστεί και το μυστήριο της δολοφονίας του πατέρα της.

 Αν όμως ο πρώτος κύκλος θα μας κάνει να χαρούμε, τα φονικά δεν θα σταματήσουν.

Ήδη στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την Άννα έξι μήνες μετά να κρατάει ένα μαχαίρι και να συλλαμβάνεται

Ο επόμενος κύκλος λοιπόν θα ξεκινήσει αντίστροφα. Δείχνοντας μας τι έχει γίνει αυτούς τους έξι μήνες ώστε να καταλήξει η Άννα να βρεθεί με ένα φονικό όπλο στα χέρια της. Έχει κάνει η ίδια τον φόνο η μήπως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται;

Αυτό θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια..

Πηγή: znews.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ