2023-07-04 07:00:03
Φωτογραφία για O Λιάγκας τα χώνει για την εμφάνιση του Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της Βουλής
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (3/7) η ορκωμοσία της νέας Βουλής και οι κάμερες απαθανάτισαν τις αφίξεις των 300 βουλευτών, ενώ αίσθηση έκανε η στυλιστική επιλογή του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας βλέποντας την επιλογή του Προέδρου του ΣΕΗ ανέφερε πως δεν του άρεσε αυτό που φόρεσε, καθώς η Βουλή έχει ένα συγκεκριμένο dress code και όχι πουκάμισο με πολύχρωμους παπαγάλους.

«Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει αλλά μας κάνει εντύπωση ότι υπάρχει και ένα περιβόητο dress code. Κάποια πράγματα είναι εκεί γιατί σέβεσαι και κάποιους θεσμούς. Εγώ δεν θα πω πως θα ντυθεί ο καθένας, ούτε θα πω ότι είναι ασέβεια να ντύνεσαι ουράνιο τόξο ωστόσο όταν μπαίνεις μέσα στη Βουλή καμιά φορά από το να κάνεις την επανάσταση και να σηκώσεις το λάβαρο της διαφορετικότητας ως προς το ντύσιμο, το να πας με παπαγάλους στο πουκάμισο στην μέρα της ορκωμοσίας…. δεν θα του πω ότι θα βάλει αλλά από τη στιγμή που έχει δικαίωμα να βάλει τους παπαγάλους και εμείς εδώ έχουμε δικαίωμα σαν παπαγάλοι να μιλάμε και να το σχολιάζουμε συγγνώμη κιόλας δηλαδή» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ