2023-07-04 08:20:01
Φωτογραφία για Εξέλιξη: Κάνει πίσω το OPEN για τον Μακαλιά για να κρατήσει τη Μαγγίρα;

 



Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ανανέωσης των δυο ψυχαγωγικών εκπομπών του OPEN, Open Weekend της Ελένης Τσολάκη και Ποιος είναι πρωινάτικα; της Μπέττυς Μαγγίρα, λόγω της έλευσης της Barking well media στο κανάλι και της ανάληψης του στησίματος, και όχι μόνο, της ψυχαγωγίας από την εταιρεία παραγωγής.

Τι συμβαίνει με την Μαγγίρα, το OPEN και τον ΑΝΤ1;

Αν και οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά και προχωράνε με σκοπό την συνέχιση των δυο εκπομπών και την ανανέωση των συμβολαίων των δυο παρουσιαστριών τα τελευταία 24ωρα έχει ξεκινήσει να διαρρέεται εμπλοκή στις συζητήσεις με την Μπέττυ Μαγγίρα κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει.

Ναι μεν έχει υπάρξει μια πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου στην παρουσιάστρια εδώ και πολύ καιρό αναφορικά με την ενεργοποίηση της ζώνης του Σαββατοκύριακου ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να είναι πολύ θετική σε αυτό. Ωστόσο, ενώ ήταν να έχει δώσει την αρνητική της απάντηση από την προηγούμενη Παρασκευή κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Από την άλλη στο πλαίσιο της κόντρας με το OPEN και συγκεκριμένα τον Νίκο Κοκλώνη, ο ΑΝΤ1 έχει κάθε λόγο να κρατάει ζωντανή στην Μπέττυ Μαγγίρα την πρόταση για ευνόητους λόγους ευελπιστώντας να κάνει “χαλάστρα” στον παραγωγό.

Παρόλα αυτά, η Barking Well Media δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει την παρουσιάστρια να φύγει από την Παιανία. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της όπως για παράδειγμα το θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Θρίλερ με τη Μαγγίρα στο OPEN - Η κόντρα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Κοκλώνη και στη μέση ο Μακαλιάς

Μάλιστα, όταν ο τελευταίος έσπευσε να κάνει ανάρτηση στο instagram για το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή και το κανάλι σαφώς ενοχλημένος που κανείς δεν τον έχει ενημερώσει ακόμα για το τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη σεζόν, μετά από ένα τηλεφώνημα την διόρθωσε αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοικτό αφού ο μόνος λόγος που δεν έχει ακόμα μιλήσει με το κανάλι είναι γιατί απλά δεν έχει κλείσει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Mάλιστα, και ο Θέμης Μάλλης ο οποίος πηγαινοέρχεται ανάμεσα σε Παλλήνη και Παιανία το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει δώσει το πράσινο φως για τον Μακαλιά από τη στιγμή που η παρουσιάστρια τον θέλει με την προϋπόθεση να γίνουν κάποιες αλλαγές στο υπόλοιπο πάνελ ή προσθήκες ώστε να δυναμώσει η εκπομπή.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ