2023-07-04 14:00:02
Φωτογραφία για Βασιλική Ανδρίτσου: «Το Εκτός υπηρεσίας πήγε χάλια, αλλά...»

 



Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Βασιλική Ανδρίτσου. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, μετά τη γέννηση της κόρης της, τον σύζυγό της, αλλά και τη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» του ΑΝΤ1 που σταμάτησε εντελώς ξαφνικά.

«Τα τελευταία χρόνια δεν ασχολούμαι με κάτι. Είμαι απλώς νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγος. Έπαιζα στο σίριαλ “Εκτός Υπηρεσίας” και είναι να προβληθούν ακόμα 13 επεισόδια. Είναι λίγο κρίμα, γιατί έμεινε η δουλειά σαν να είναι μετέωρη, ενώ δεν είναι. Υπάρχει φινάλε σειράς, και γραμμένο και παιγμένο και γυρισμένο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να το δω ολοκληρωμένο. Πήγε χάλια, αλλά υπήρχε ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που το έβλεπε», είπε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είπε στη συνέχεια: «Η κόρη μου είναι τεσσάρων ετών, δεν έχω λείψει ούτε ένα βράδυ από το πλευρό της. Είναι απαγορευτικό για μένα να δουλεύω όσες ώρες δούλευα. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 17 χρόνια, έχουμε μια υγιή σχέση. Δεν έχω νιώσει ποτέ ερωτική γυναίκα, πιο πολύ τσαμπουκά θα με χαρακτήριζα».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ