2023-07-04 15:16:05
Φωτογραφία για Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Γ. Αποστολάκη με θέμα την Αναστολή λειτουργίας του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ Παλαίρου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας
Αξιότιμοι κύριοι,

Αιφνιδίως την Δευτέρα 3-7-2023,πληροφορηθήκαμε ,μέσω του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ Παλαίρου στις 10/7/2023.. Η απόφαση αυτή αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την περιοχή καθώς και οι παρεχόμενες από τα Ε.Λ.Τ.Α και την Eurobank υπηρεσίες κρίνονται ιδιαιτέρα σημαντικές για την κοινωνική και οικονομική ζωή και δραστηριότητα.

Ειδικότερα :

Η περιοχή Παλαίρου Παγωνιάς αποτελεί τον σημαντικότερο τουριστικό προορισμό στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Εκεί δραστηριοποιούνται πλήθος ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων ενώ ταυτόχρονα εκδηλώνονται μεγάλες επενδύσεις όπως το Βαρκό Παγωνιάς και η Μαρίνα Παλαίρου.

Η τουριστική περίοδος είναι πλέον εξάμηνης διάρκειας και οι διανυκτερεύσεις των επισκεπτών υπερβαίνουν τις 120.000 ετησίως. Μεσούσης της τουριστικής περιόδου το κλείσιμο των ΕΛ.ΤΑ δυσχεραίνει ιδιαίτερα τόσο τις τραπεζικές συναλλαγές των επιχειρήσεων όσο και την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών.

Κατόπιν αυτών παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε την απόφασή σας καθώς δεν μπορεί το μοναδικό κατάστημα που κλείνει στο νομό να είναι αυτό που εξυπηρετεί την πιο αναπτυγμένη περιοχή του.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία τόσο των κατοίκων όσο και της Δημοτικής Αρχής και παρακαλούμε για την άμεση συνεργασίας σας για την εξεύρεση λύσης.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ