2023-07-06 18:20:02
Φωτογραφία για Κατερίνα Στικούδη για το «όχι» στον ΑΝΤ1: «Δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό, ήμασταν πάρα πολύ μακριά»

 Την Κατερίνα Στικούδη πέτυχε ο φακός της Super Kατερίνας στο αεροδρόμιο λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του J2US.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Znews και του Γιάννη Πουλόπουλου ότι είπε «όχι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό.

«Η συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη δεν περιγράφεται, είναι βγαλμένο από τα παραμύθια, είναι καταπληκτικός» ανέφερε για το J2US.

«Γίνονται διάφορες συζητήσεις, πολύ ωραίες ιδέες αλλά θέλω να επιλέξω την πιο ευχάριστη, πρέπει να έχουμε μια παρέα που να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Είναι η δεύτερη φορά που αρνήθηκα πρόταση του ΑΝΤ1, δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη, δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό κομμάτι, ήμασταν πάρα πολύ μακριά, εύχομαι καλή επιτυχία. Κάτι άλλο έρχεται πολύ πιο όμορφο.

Ότι αυτή τη στιγμή είμαι οπεν μετά το Σάββατο… Είναι πολύ όμορφο να ακούγεται το όνομά σου, να σε σκέφτονται άνθρωποι αλλά θέλω να κάνω μια επιλογή που να έχω και την ψυχική μου ηρεμία» ανέφερε.

«Θεωρούμε ότι μια πρέσβειρα του Europride δεν θα ταίριαζε σε μια τέτοια εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολιάζοντας το όχι της Κατερίνας στο Πρωινό.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψάχνει ομάδα ο Μανωλάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψάχνει ομάδα ο Μανωλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ