2023-07-07 07:42:56
Φωτογραφία για Επιπλέον 1,3 εκατομμύρια ευρώ το μήνα Ιούνιο για την πληρωμή δικαιούχων στο πρόγραμμα Σχεδίων Βελτίωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.



Με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς έγινε η πληρωμή των δικαιούχων αγροτών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών και το μήνα Ιούνιο, αφού πληρώθηκαν άλλα 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε 61 δικαιούχους του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης)......



Αξίζει να σημειωθεί ότι για το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου πληρώθηκαν συνολικά 2,8 εκατομμύρια ευρώ σε 97 δικαιούχους.

«Επιτέλους μπήκε μία τάξη στην πληρωμή των δικαιούχων των Σχεδίων Βελτίωσης η οποία γίνεται άμεσα και με σταθερά υψηλούς ρυθμούς, με την ικανοποίηση των δικαιούχων επενδυτών, να είναι έκδηλη» τόνισε ο εντεταλμένος σύμβουλος και βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, και συμπλήρωσε:

«Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από το ρυθμό με τον οποίο υλοποιούνται πλέον τα αιτήματα πληρωμής των αγροτών – επενδυτών από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της έδρας και Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας). Ο στόχος του για άμεση πληρωμή των παραγωγών - επιχειρηματιών του πρωτογενή τομέα φαίνεται ότι επιτεύχθηκε.   Επιπλέον 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε 61 δικαιούχους αγρότες επενδυτές μέσα σε ένα μήνα είναι μεγάλο επίτευγμα. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την αγροτική ανάπτυξη πληρώνοντας άμεσα τους επενδυτές και ενθαρρύνοντάς τους να προβούν στο μέλλον σε νέες επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, γνωρίζοντας ότι όποιος επενδύει θα παίρνει την κρατική επιχορήγηση από την πολιτεία σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις.

Πολλά συγχαρητήρια στις αρμόδιες υπηρεσίες μας για τη δουλειά και τα αποτελέσματα τους».

Στις φωτογραφίες:

-                Ο Παναγιώτης  Σακελλαρόπουλος (Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας)-Βοηθός Περιφερειάρχη με τον Σπύρο Παπασπύρου Προϊστάμενο της

Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας.

-                Ο  Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης  (Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας)-Βοηθός Περιφερειάρχη με τον  Βασίλειος Παπαθανασίου Προϊστάμενο στο Τμήμα Συντονισμού και Υλοποίησης του ΠΑΑ (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας) και τον Σταύρο Βέρρα Γενικό  Διευθυντή στη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Γενικές Διευθύνσεις).

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ