2023-07-10 15:00:02
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Έρχονται κι άλλες απώλειες αλλά και θάνατοι στο β' κύκλο
Οι Παγιδευμένοι μετά από ένα συγκλονιστικό τέλος που υπαινίσσεται τη δολοφονία του Δημήτρη από την Άννα επιστρέφουν το Φθινόπωρο με νέα επεισόδιο στον ΑΝΤ1.

Η σειρά που καθήλωσε τη φετινή χρονιά φέρνει νέα δεδομένα και θα μας αποκαλύψει όλα όσα συνέβησαν μέχρι να καταλήξει η Άννα στο κρατητήριο για τη δολοφονία.

Μία άλλη παράλληλη ιστορία που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι και αυτή της παρέας της Δανάης που συνεχίζει την παραβατική της συμπεριφορά υπό τις εντολές του Άκη.

Η κόρη του Ανδρέα βλέπουμε ότι δυσκολεύεται πολύ να εμπιστευτεί τον πατέρα της. Παρότι έχει αρχίσει σιγά σιγά να ρίχνει τις άμυνές της απέναντί του οι δυο τους έχουν πολύ δρόμο ακόμη για να βρουν τις ισορροπίες.

Η ηθοποιός Αλίκη Κακολύρη που υποδύεται τη Δανάη μίλησε στο περιοδικό tv-24 για τον ρόλο της και όλα όσα θα συμβούν σε αυτή και την παρέα της.

Όπως ανέφερε λοιπόν, η παρέα θα μπει περισσότερο στο προσκήνιο με τη συνθήκη που έχουν δημιουργήσει με τον Άκη. Ο Άκης θα γλιτώσει τη σύλληψη ξανά με την ίδια να αναφέρει πως οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν στον δεύτερο κύκλο ακόμη πιο ανατρεπτικοί.

Η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από την ίδια καθώς έδωσε το spoiler πως στην παρέα της Δανάης θα υπάρξουν απώλειες αλλά και θάνατοι!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ