2023-07-12 09:00:05
Φωτογραφία για Αυτά τα πρόσωπα «κλειδώνουν» για το «Breakfast@star»

 



Με ανανεωμένη διάθεση και δυνατές προσθήκες συνεχίζει το Breakfast @Star την επόμενη σεζόν.

Ήδη από τον Ιούνιο γνωρίζουμε ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Star και θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να μας καλημερίζουν λίγο πριν τις 9.

Ποιοι θα είναι όμως στην παρέα τους;

Η Άση Μπήλιου συνεχίζει τη συνεργασία της με το Breakfast @Star έχοντας βεβαίως και το εβδομαδιαίο της ραντεβού με τους τηλεθεατές με το Star System. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα αναλάβει και πάλι τη στήλη της μαγειρικής, ενώ στο πάνελ θα βρίσκονται και πάλι η Μαίρη Αργυριάδου και η Λίλη Πυράκη.

Δεν θα είναι του χρόνου στην παρέα του Breakfast @Star οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Μίχος και Μαρίνος Βυθουλκας. Ο δεύτερος μάλιστα το ανακοίνωσε την τελευταία μέρα της εκπομπής με ποστ. Όλα δείχνουν ότι μαζί με τον Ετεοκλή και την Ελένη θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Ντάφλος που τον βλέπαμε φέτος στο «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Στο τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκεται ο έμπειρος Χρήστος Αϊβαλιωτης, που έχει στο ενεργητικό τους συνεργασίες με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Τσολάκη, και ανέλαβε το πρωινό στη μέση της σεζόν.

Η τελική σύνθεση της εκπομπής αναμένεται να «κλειδώσει» τις επόμενες μέρες, γιατί ετοιμάζεται πυρετωδώς και το τρέιλερ.

Πηγή: znews.gr 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ