2023-07-12 08:45:04
Φωτογραφία για Οι τηλεοπτικές «καραμπόλες» φέρουν την επιστροφή της Μαλέσκου;

 



Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων στο Open για την πρωινή ζώνη της νέας σεζόν αν και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής (09/07), το ψυχαγωγικό του Open αλλά και τα στελέχη της Barking Well Media είχαν επικεντρωθεί στην πρεμιέρα του θερινού πρωινού προγράμματος «Καλοκαίρι #yes» με την Μαριάντα Πιερίδη, τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη.

Εάν η Ελένη Τσολάκη αποδεχθεί την πρόταση να μετακινηθεί στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Open την νέα σεζόν, αυτή του Σαββατοκύριακου θα αναλάβει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Διαφορετικά θα παραμείνει η Ελένη Τσολάκη στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, η Σοφία Αλιμπέρτη θα συνεχίσει το «Ζήσε αλλιώς» που ολοκληρώνεται στον ΑΝΤ1 και θα συνεχιστεί η αναζήτηση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Σε αυτή την περίπτωση είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να είναι παρουσιάστρια του νέου πρωινού προγράμματος του Open η Ιωάννα Μαλέσκου. Έχει υπάρξει ήδη προσέγγιση με την παρουσιάστρια χωρίς όμως ακόμη οι δύο πλευρές να έχουν κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με συγκεκριμένη πρόταση πάνω σε αυτό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να είχε δεχθεί πρόταση και την περίοδο που στη διοίκηση του σταθμού ήταν ο Γιάννης Λάτσιος και η Χρύσα Μασούρου όμως τότε δεν προχώρησε η συνεργασία.

Πάντως, στην παρούσα χρονική συγκυρία το στήσιμο του νέου Open αφορά στο daytime (ημερήσιο πρόγραμμα) καθώς στη βραδινή ζώνη θα παραμείνουν οι ξένες ταινίες.

Πηγή: reader.gr 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ