2023-07-12 18:40:04
Φωτογραφία για ΑΝΤ1: Υπάρχει περίπτωση η Μαγγίρα να ξεκινά στις 12 το μεσημέρι;
Μετά το οριστικό «διαζύγιο» της Μπέττυς Μαγγίρα με το ΟΡΕΝ άνοιξε ξανά ο δρόμος για τον ΑΝΤ1 με τις δύο πλευρές να έχουν βάλει στο τραπέζι αρκετές προτάσεις.

Όπως λοιπόν όλα δείχνουν είναι θέμα ορισμένων λεπτομερειών να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο συνεργασίας της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1, ώστε εντός των επόμενων ημερών να επισφραγιστεί επίσημα και με ανακοίνωση.

Ενώ λοιπόν αρκετοί θεωρούσαν σίγουρη την παραμονή της Μαγγίρα στο ΟΡΕΝ, οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε συμφωνία και η παρουσιάστρια αποχώρησε από το κανάλι της Παιανίας.

Έτσι αναθερμάνθηκαν οι επαφές με τον ΑΝΤ1 έχοντας αρχικό σχέδιο η Μαγγίρα να καλημερίζει τους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο, από τη συχνότητα του σταθμού. Ωστόσο στις τελευταίες επαφές «έπεσε» η πρόταση μήπως η εκπομπή δεν είναι πρωινή αλλά πιο… μεσημεριανή με σκοπό να ξεκινά κάπου στις 12 το μεσημέρι.

Βέβαια στο τραπέζι έπεσε κι η ιδέα της καθημερινής εκπομπής, αλλά… έφυγε γρήγορα… σαν να μην ακούστηκε, καθώς η παραγωγή της θα ανέβαζε περισσότερο το κόστος, όταν μάλιστα το απογευματινό πρόγραμμα καλύπτεται από το «Ρουκ Ζουκ», το «5Χ5» και επανάληψη σειράς.

Έτσι η πρόταση συνεργασίας «κλειδώνει» όπως φαίνεται για το σαββατοκύριακο, αλλά με… ανοικτό ακόμα το πότε θα λέει η Μπέττυ Μαγγίρα το «καλωσορίσατε» στους τηλεθεατές. Βέβαια αυτό θα οριστικοποιηθεί σύντομα… αλλά και μπορεί να αλλάξει μέσα στη σεζόν… ανάλογα με την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ