2023-07-13 16:00:01
Φωτογραφία για Μετά τον Δεκέμβριο η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην τηλεόραση
Την αποχή της για το πρώτο μισό της σεζόν από τα τηλεοπτικά δρώμενα φαίνεται πως έχει αποφασίσει οριστικά η Βίκυ Καγιά.

«Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ όλα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί!

Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Star για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του Shopping Star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν», έγραψε η παρουσιάστρια τη Δευτέρα στο λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή το τέλος του κύκλου παιχνιδιού μόδας.

Σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει ως ηθοποιός στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα μίνι σειρά εποχής που θα αναφέρεται στην εξωστρέφεια της Ελλάδας τη δεκαετία του 1960 μέσα από προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.


Η σειρά πιθανότητα θα προβληθεί από συνδρομητική πλατφόρμα. Δεν αποκλείεται από τη μεθεπόμενη σεζόν (φθινόπωρο 2024) να δούμε τη Βίκυ Καγιά και πάλι στο Star ως παρουσιάστρια ενός νέου GNTM.

Άλλωστε, ένα πρόσωπο από την εταιρία παραγωγής του ριάλιτι μόδας Green Pixel (θυγατρική εταιρία των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star) με το οποίο η Βίκυ Καγιά φέρεται να είχε έντονες διαφωνίες το τελευταίο χρονικό διάστημα της παραμονής στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αποτελεί παρελθόν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γενικό Διευθυντή της Green Pixel, Νίκο Χριστοφόρου, ο οποίος αποχώρησε. 

Πηγή:reader

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ