2012-03-14 21:04:10
Φωτογραφία για Η Γιάννα, ο Κοντομηνάς, ο Λαυρεντιάδης, ο Κυριακίδης και ο Βενιζέλος...
kourdistoportocali.com

Χωρίς διάθεση να αμφισβητήσει κανείς την εγνωσμένη αξία και εμπειρία της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο... επιχειρηματίας Δημ. Κοντομηνάς, επέλεξε εκείνη, μια δικαστική ρεπόρτερ να εντάξει και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού. Η Γιάννα ήταν σύμβουλος (!) του μεγαλοεπιχειρηματία επί μακρόν.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στη πρώτη εκπομπή της με τίτλο «Παρέμβαση» θα είναι καλεσμένος ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος οφείλει πιο ουσιαστικές εξηγήσεις στη κοινή γνώμη για το σκάνδαλα της Proton Bank, για τα οποία είναι κατηγορούμενος τόσο ο κ. Λαυρεντιάδης, όσο και ο κ. Κυριακίδης-συνεταίρος του Κοντομηνά-στις βιολογικές μπίζνες.

Ο υπ. Οικονομικών δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις για τους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας και γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμη τη σχετική λίστα.

Ο υπ. Οικονομικών δεν έδωσε απαντήσεις για το χυδαίο και παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ και πολλά άλλα της πρόσφατης θητείας του.

Όσο για την πρότερη, πιστεύουμε ότι η καλή συνάδελφος θα πρέπει να τον ρωτήσει τόσο για το νόμο Βενιζέλου που καθίζει τους δημοσιογράφους στο σκαμνί-και κάποιοι χάνουν τα σπίτια τους, ενώ οι εκδότες, καναλάρχες κλπ τη βγάζουν καθαρή-όσο και για το γεγονός ότι υπήρξε, από κοινού με τον Λοβέρδο, ο κατ’ εξοχήν συνήγορος υπεράσπισης των Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου στην περίφημη Εξεταστική για τα Εξοπλιστικά που συνέστησε ο Καραμανλής ο αποτελεσματικός με επικεφαλής τον οξυδερκή Τραγάκη. NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ