2023-09-27 15:00:01
Φωτογραφία για Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αυτή είναι η νέα γυναίκα που θα μπει στη ζωή του στη «Μουρμούρα»
Για 11η σεζόν, η «Μουρμούρα» επιστρέφει, με νέα πρόσωπα και υπόσχεται άφθονο γέλιο και στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης! Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραμένει στη θέση του, ωστόσο η ζωή του αλλάζει και πλέον δεν θα έχει στο πλευρό του την Καίτη Κίτσο!

Ο ηθοποιός, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και αποκάλυψε όσα θα δούμε στη φετινή σεζόν της σειράς και ποια θα είναι η γυναίκα που θα μπει στη ζωή του.

«Εγώ δεν σταμάτησα να νιώθω δημιουργικός στη Μουρμούρα. Από τη μία μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, από την άλλη δημιουργώ κιόλας και αυτό οφείλεται στο σενάριο, στην αισθητική, στην αμεσότητα, στο χιούμορ και στην αγάπη του κοινού φυσικά», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο κυρ-Ηλίας επιστρέφει στο πατρικό του και στη μητέρα του στην Άρτα. Δεν θα συγκατοικήσουμε όμως. Και θα γνωρίζει βέβαια μία καινούργια γυναίκα», αποκάλυψε, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν την Παρθένα Χοροζίδου να μπαίνει στη σειρά.

«Είναι μία δραστήρια επιχειρηματίας, έχει ζώα, είναι πολύ δυναμική γυναίκα. Μου αρέσει, τη φλερτάρω αλλά δεν με θέλει», τόνισε για τον ρόλο της.

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 20!00 η κωμωδία του Alpha σηκώνει αυλαία με νέα πρόσωπα και απολαυστικές ιστορίες.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ