2023-07-14 14:26:54
Φωτογραφία για Η Μάγισσα: Πόσο κόστισε η υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1;

“Η Μάγισσα”, έρχεται από την νέα τηλεοπτική σεζόν και όμοια σειρά σαν αυτή, δεν έχει υπάρξει στην ελληνική τηλεόραση. Μία ιστορία θρίλερ και μυστηρίου, με παθιασμένους έρωτες, εντάσεις, έχθρες και δυνατές φιλίες, σε μία Ελλάδα ταλαιπωρημένη από τον τουρκικό ζυγό. Η παραγωγή της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Μάγισσα, κόστισε μάλιστα εκατομμύρια.

Σε αυτή, ένα ολόκληρο χωριό καίγεται. Όλα παίρνουν φωτιά και η Έλλη Τρίγγου, ως Θεοφανώ, τα παρακολουθεί, με την πλάτη της γυρισμένη. Αποκεφαλισμοί, σεξ, βία και ερμηνείες που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ζεις και εσύ μέσα στα γεγονότα του τότε.

Πίσω στο 1817.. Όταν δύο οικογένειες ενώνουν τα παιδιά τους με τα δεσμά του γάμου. Το μωρό που γεννάει η γυναίκα, εξαφανίζεται. Η υπηρέτρια, βλέπει σαν όραμα πως βρίσκεται σε μια λίμνη, νεκρό. Τότε, ο εφιάλτης της ξεκινάει και η χρόνια αυτή βεντέτα συνεχίζεται, με ολέθριες συνέπειες στη Μάνη.

Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας έχει γυριστεί, με την πρεμιέρα να έρχεται τον Σεπτέμβριο, από τον ANT1. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Έλλη Τρίγγου, ή αλλιώς η Θεοφανώ, η οποία βλέπει οράματα που ανατρέπουν τα δεδομένα και τις ισορροπίες, μεταξύ των δύο οικογενειών. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, ενώνονται μέσα από έναν γάμο, που θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiViSirial, η σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα κόστισε 10.000.000 ευρώ, που την καθιστά την ακριβότερη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ